Oblíbené

19.03.2024

Dnes má svátek Josef a zítra Světlana

V Tiských stěnách spadl zkušený německý horolezec

V Tiských stěnách na Ústecku spadl v neděli v podvečer zřejmě zkušený 50letý horolezec z Německa. S podezřením na poranění bederní páteře a pánve ho vrtulník převezl do nemocnice v Ústí nad Labem. Z místa neštěstí ho záchranáři vyzdvihli v podvěsu pod vrtulníkem, sdělil náčelník Horské služby Krušné Hory Miroslav Güttner.

Chatka lehla popelem, při požáru se vážně popálil důchodce

Vážnými popáleninami na 70 procentech těla skončil v sobotu po požáru zahradní chatky ve Velkých Albrechticích na Novojičínsku čtyřiasedmdesátiletý důchodce.

Policie hledá nebezpečného pacienta psychiatrie

Policisté hledají dvacetiletého Gašpera Metoda, nebezpečného pacienta psychiatrické léčebny v Kroměříži. Mladík se v sobotu večer nevrátil z dvoudenní vycházky, potvrdila mluvčí kroměřížské policie Simona Kyšnerová.

Řidička ve Vestci u Prahy utopila citroën v retenční nádrži

Štěstí v neštěstí měla v sobotu večer řidička citroënu. Krátce po 22. hodině havarovala ve Vestci u Prahy. Auto utopila v retenční nádrži uprostřed tamního kruhového objezdu, jí se ale nic nestalo.

Řidička ve Vestci u Prahy utopila renault v retenční nádrži

Štěstí v neštěstí měla v sobotu večer řidička renaultu. Krátce po 22. hodině havarovala ve Vestci u Prahy. Auto utopila v retenční nádrži uprostřed tamního kruhového objezdu, jí se ale nic nestalo.

Dvě verze Kramného vražd: Jedna otřesnější než druhá

Na dvě různé varianty, jakým způsobem byly předloni v červenci zavražděny elektrickým proudem v hotelu v Egyptě Monika (36) a Klárka (8) Kramných, přišli soudní experti na elektrotechniku. Přitom jedna je horší než druhá. A navíc obě jakoukoli nešťastnou náhodu vylučují.

Anonym uzavřel hlavní nádraží v Ústí nad Labem

Více než dvě hodiny bylo v sobotu uzavřeno hlavní nádraží v Ústí nad Labem. Důvodem byl telefonát o uložení bomby. Policie nádraží evakuovala, zastaven byl i provoz všech vlaků. Nádraží musel prohledat psovod se speciálně cvičeným psem. Krátce před sedmou hodinou večer se provoz opět obnovil.

Hasič cestou na základnu zboural plynovou přípojku

V Černošicích na Praze západ hořela v sobotu dopoledne pergola s uskladněným dřevem. Operační středisko na místo povolalo několik jednotek profesionálních i dobrovolných hasičů, jeden z nich ale cestou na základnu havaroval.

Mercedes vyletěl ze silnice do pole, mladíci ho chtěli zakrýt plachtou

Zatím neznámý řidič v pátek večer havaroval poblíž Vídeňské ulice v Praze se svým mercedesem. Auto vyletělo ze silnice a skončilo po 20 metrech převrácené na střeše v poli. Dva mladíci se ho snažili zamaskovat velkou plachtou.

Pouťová atrakce v Třebíči zabila 17letého mladíka, když zvedal peněženku

Snaha o dobrý skutek se stala osudnou 17letému mladíkovi, kterého smrtelně zranila pouťová atrakce v Třebíči. Když čekal na spuštění otočné lavice, všiml si, že je pod nástupním terminálem peněženka, která zřejmě někomu vypadla. Aby ji mohl zvednout, vstoupil do míst, kde neměl co dělat, a klesající atrakce jeho tělo přimáčkla.
Averz: Zprávy Krimi zprávy
Ptejte se