Oblíbené

19.03.2024

Dnes má svátek Josef a zítra Světlana

Kvitová je ve Wu-chanu už v semifinále. Nezastavila ji ani Garciaová

Tenistka Petra Kvitová se popáté v letošní sezóně probojovala do semifinále turnaje WTA. V čínském Wu-chanu česká jednička zdolala ve čtvrtfinále 49. hráčku světa Caroline Garciaovou z Francie 6:3, 6:4.

Slovensko v šoku. Hanba, trpaslík nám dal velkou lekci, žasnou média u sousedů

To je pro naše sousedy rána! Slovenští hokejisté prohráli se Slovinci. Těžko si představit větší ostudu. „Slovensko totálně vyhořelo,“ píše web sport.aktuality.sk. Každopádně se zrodilo zatím největší hokejové překvapení her v Soči.

Šafarčík ovládl Baník Ostrava, Adámek mu prodal svůj podíl

Z fotbalového Baníku Ostrava odešel spolumajitel Libor Adámek. Svůj podíl prodal předsedovi představenstva klubu Petru Šafarčíkovi. Vedení ostravského celku o lednové transakci informovalo dnes v tiskové zprávě s tím, že její podmínky nebude žádná ze stran komentovat.

Bauera probudil dopingový komisař. Už se nemůžu dočkat závodu, říká lyžař

Skiatlon se rozhodl vynechat, a tak pro něj olympiáda v Soči začne až těsně před svojí polovinou. Ale hned klíčovým závodem! Pro Lukáše Bauera je páteční patnáctka klasicky disciplínou, k níž upíná své největší naděje.

Stalo se v Soči:: Erbanová nakonec desátá, Slováci dostali od Američanů sedmičku

Medaile pro Česko ve čtvrtek necinkla. Vytrvalostní závod na 20 km jeli i v minulých závodech úspěšní Jaroslav Soukup a Ondřej Moravec, další cenný kov ale nepřidali, chybovali na střelnici, ztráceli v běhu - obsadili 17. resp. 18. místo. Neprosadili se ani Michal Šlesingr a Michal Krčmář, kteří skončili hluboko v poli poražených. Rychlobruslařka Karolína Erbanová už má za sebou závod na 1000 metrů, v momentě dojezdu byla třetí, ale nakonec klesla na desátou pozici. Krasobruslaři Michal Březina a Tomáš Verner figurují po krátkém programu na dvanáctém resp. třináctém místě.

Start z vnější dráhy pohřbil medailový sen. Závod na tisíc metrů skončil pro Erbanovou zklamáním

Stupně vítězů měla atakovat v případě ideálního scénáře česká rychlobruslařka Karolína Erbanová v závodě na tisíc metrů při včerejší bitvě o medaile na zimních olympijských hrách v Soči. Nakonec na jednadvacetiletou rodačku z Vrchlabí zbylo desáté místo.

Operovaná záda nevydržela. Pljuščenko odstoupil z olympijské soutěže a ukončil kariéru!

Ruský krasobruslař Jevgenij Pljuščenko odstoupil bezprostředně před krátkým programem z olympijské soutěže. Olympijský šampión z Turína si během rozbruslení poranil operovaná záda. Na domácí olympiádě v Soči tak ke zlatu ze soutěže družstev žádnou další medaili nepřidá. Vzápětí oznámil jednatřicetiletý ruský závodník konec amatérské kariéry.

ZOH ON-LINE: Biatlonisté se představí ve vytrvalostním závodě, Erbanová na nejsilnější trati

Po jednodenní pauze se v programu šestého dne olympiády v Soči opět představí biatlonisté. Na startu vytrvalostního závodu na 20 km by v 15:00 neměli chybět i medailisté Jaroslav Soukup a Ondřej Moravec. Po medaili pošilhává také rychlobruslařka Karolína Erbanová, která bude bojovat na své nejsilnější trati na 1000 metrů. Do olympiády se zapojí také krasobruslaři Michal Březina a Tomáš Verner.

Ve finále Španělského poháru se utkají Barcelona s Realem Madrid

Fotbalisté Realu Madrid se v dubnovém finále Španělského poháru střetnou s úhlavním rivalem Barcelonou. Katalánský tým v odvetě semifinále remizoval v San Sebastianu 1:1 a po domácím vítězství 2:0 s přehledem postoupil.

Šimůnek pomohl Kaiserslauternu k vyřazení Leverkusenu z poháru. Bayern řádil v Hamburku

Fotbalisté Bayernu Mnichov s přehledem postoupili do semifinále Německého poháru. Obhájce trofeje ve čtvrtfinále deklasoval předposlední tým bundesligy Hamburk na jeho hřišti 5:0. Hattrickem se blýskl chorvatský útočník Mario Mandžukič. V poháru končí Leverkusen. Druhé mužstvo bundesligy na svém stadiónu prohrálo po prodloužení 0:1 s druholigovým Kaiserslauternem, za který nastoupil český obránce Jan Šimůnek. Utkání ve 114. minutě rozhodl norský záložník Ruben Yttergard Jenssen.
Averz: Zprávy Sport
Ptejte se